• Digitale veiligheid? Niemand kan meer zonder...

    Beveilig uw Bedrijf, School of Medische Instelling
    ​Wat u ook aan digitale assets heeft, wij beveiligen het!

    Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. (Bron: PVONH.nl)

Veiligheid is complex?

Dat klopt! Het veilig houden van uw digitale infrastructuur is complex, het aantal zaken wat mis kan gaan is bijna eindeloos en hackers worden met de dag beter... maar moet je dan bij de pakken neer gaan zitten? Zeker niet, ook kleine stappen helpen om uw onderneming veiliger te maken. 

Is dat duur? Nee, de meest voorkomende veiligheidsproblemen zijn goedkoop op te lossen en ook complexere problemen kunnen met een goede planning kosteneffectief worden beschermd.

Maar kunt u dit alleen? Nee... net als dat wij bij IDM Solutions dat niet alleen kunnen. Daarom doen wij dingen samen. 

Security van IDM Solutions is een partnership tussen uw en ons bedrijf, en via ons bedrijf toegang tot de beste beveiligingsbedrijven in de wereld, wij delen strategie, product ontwikkeling en resources binnen ons partnernetwerk. Wilt u volledig beheerde diensten? Wij bieden op elk moment van de dag 300+ "Security Experts", de meest geavanceerde AI-gestuurde software, de meest strikte veiligheidsrichtlijnen en daarnaast gebruikerstraining op elk niveau. Een front tegen digitale criminaliteit vormen we met zijn allen!

Weten hoe u ons, en wij u kunnen helpen? Neem dan snel contact op!

Onze diensten en pakketten

Ofschoon beveiliging veel onderdelen kent die voor iedereen relevant zijn is de invulling van wat uw bedrijf of organisatie nodig heeft toch altijd uniek. 

Maakt u gebruik van veel externe diensten buiten uw beheer? Heeft u een eigen data center? Heeft u bedrijfskritieke servers of applicaties? 

Kunt u het permitteren om een dag zonder website te zitten? Zonder telefonie? Of zonder e-mail? 

Wij helpen met een gedegen advies en letten op budget, mogelijkheden, aanwezige technische kennis en het afdichten van de grootste risico's.


Veiligheid hoeft niet duur te zijn maar moet altijd passend zijn. Wij praten graag met u over wat voor u de beste strategie is. 

Wilt u niets meer doen? Of wilt u alles zelf doen, wat uw voorkeur ook heeft wij hebben een passende oplossing.

Browserbeveiliging

De browser is de connectie tussen de gebruiker en het internet. Dit geeft grote risico's en criminelen weten dit vaak handig te misbruiken.

U voorkomt dit al vanaf €2,00 per gebruiker p/m

Online beveiliging

Uw bedrijf is online, uw website, uw email, uw servers, pc's en laptops en niet te vergeten uw mensen. 

Voor €25,00 per gebruiker p/m krijgen uw mensen training en krijgt u 24x7 inzichten in  de veiligheid van de meest voorkomende diensten

Firewall Audits

Firewalls die uw kantoor of website beschermen. Zijn die goed ingericht? Worden die regelmatig aangepast? Bijgewerkt? 

Na een  audit (€750.00) kunnen wij voor €150,00 p/m uw firewalls veilig en werkend houden.

Patch kwetsbaarheden

Veel problemen komen door verouderde drivers, niet of slecht bijgehouden PC's en programma's.

Vanaf €3,00 p/m per PC is het mogelijk om volledig automatisch updates in te stellen en zo de veiligheid van uw organisatie te waarborgen.

Zero Trust

Als het gaat om uw Servers, PC's en Laptops dan vertrouwen wij niemand! Met onze Zero Trust oplossingen (vanaf €10 per Asset p/m) is het technisch onmogelijk om ongeoorloofde acties te doen (dus geen Ransomware, geen infecties, geen foutieve applicaties). 

Veiligheid zonder omkijken.

Backup 

Geen of slechte backup strategie is een van de meest voorkomende redenen tot data verlies na een calamiteit. Backups online of offline? Op 1 lokatie of op meerdere? 

Opslag is er al vanaf  €0,50 p/m maar is dit genoeg?

Wij kunnen helpen met deze vragen.

partners