Onze AV merken

Na jaren van consult, architectuur en project implementaties hebben wij naast Visionary AV, Tight AV en BZBGear een aantal merken die zeer gespecialiseerd zijn en geen grote verscheidenheid aan producten leveren maar in plaats daarvan zich juist richten op kwaliteit en onderscheid in de functionele wensen. 

Deze merken zijn terug te vinden op deze pagina in alfabetische volgorde.

Video over Dante? Met ADTECHNO de beste Dante AV Ultra!

​​Dante AV Ultra 

Afkomstig uit Japan is ADTECHNO het toonbeeld van perfectie. De combinatie van functies en practische inzetbaarbheid met Dante AV Ultra maakt de Encoders/Decoders geschikt voor de meest veeleisende applicaties.

Producten en Prijzen

AV Streaming voor Broadcasters

Audinate Dante AV-Ultra

Afkomstig van Audinate -de ontwikkelaar van Dante Audio- is er nu ook Dante Video. De Video standaard is verkrijgbaar in AV-H, AV-A en AV Ultra. 

Waarbij Ultra geschikt is voor theaters, broadcasters en de meest veeleisende klanten.

Control zonder programeren van Aveo Systems

​​​De makkelijkste AV control!

Scholen, Bedrijven en iedereen die zelf zijn AV Interface wil bouwen maar geen programmeur is of er een in dienst heeft is Mira Connect van Aveo Systems het makkelijkste systeem voor het beheren van uw AV installaties. Mira Connect biedt naast aansturing ook een makkelijke manier op te monitoren. Zie de video's hieronder voor een impressie.